Gépi földmunkával pénzt és rengeteg időt takaríthat meg, költsége nagyságrendekkel kisebb, mint a kézi munkáé.

 

A minőségi munkavégzés érdekében cégünk szigorúan csak megfelelő felkészültséggel és több éves gyakorlattal rendelkező, megbízható gépkezelőket alkalmaz.

A vállalt munkák megfelelő színvonalon történő ellátásához folyamatosan karbantartott, jó állapotban lévő autókat és munkagépeket biztosítunk. Az autók és gépek szervízelését, karbantartását a kötelező szervizelési előírások szerinti gyakorisággal végezzük szakszervízben.

Földmunkagépeinket a kor követelményeinek megfelelően GPS járműkövető rendszerrel láttuk el, ezzel is segítve a gyors és pontos munkavégzést.

 

 

Gyakorlott gépkezelőink bármilyen feladatot gyorsan és szakszerűen megoldanak.

 

Sokféle földmunkagép bérlésre van lehetőség. Rendelkezünk kis-, közép- és nagyteljesítményű földmunkagéppel, mely lehetővé teszi, hogy mindig a feladathoz legoptimálisabb teljesítményű munkagéppel végezzük el az adott feladatot.

Legnevezetesebbek a Caterpillar és JCB univerzális árokásó-rakodó gépek. Ezek raklapvillával és bontókalapáccsal is fel vannak szerelve, így építkezésen rendkívül széleskörűen használhatóak.

Árokásó részével 40 - 60 - 80 cm széles árkot lehet ásni, ez kitolható gémjével egészen 5,5 méter mélységig lehetséges. Az árokásó megbirkózik régi út, járda, betonozás felszedésével, fatörzsek kiszedésével. Ha egy területet elő akar készíteni építkezéshez vagy termőföldet akar elteríteni rajta, akkor az ezekhez szükséges munkákat is mind el tudjuk vállalni. Nagytömegű föld mozgatására fejlesztették ki. Nyitható kanala alkalmas: tükör készítésére (sima terület), föld - sóder - homok - sitt - törmelék teherautóra rakodására, homok termőföld - töltőföld elterítésére.

A munkaterületre nem kell külön gémes teherautót, targoncát rendelni vagy kézzel leszedni a téglát, viacolort, darabárut a teherautóról, mert a Caterpillar gépeken mindig ott van a raklapvilla. Fent nevezett gépeink alkalmasak továbbá hó eltakarításra, hó tolásra.

Minden olyan gépi földmunkát elvégzünk továbbá, amely nagyobb géppel annak helyigénye miatt elvégezhetetlen. Bobcat-tel szűk helyeken is gyorsan elvégezhető a földmunka. Ezek a gépeink is fel vannak szerelve bontókalapáccsal, raklapvillával így sokrétűen használhatóak.

 

Caterpillar földmunkagépek

 

- 428 C-D, 438, 432 D univerzális rakodógép földmunkagép: árokásás, pincetömb kiemelés, tereprendezés, törőfejezés

 szerelékek: rézsűkanál, mélyásó kanál, homlokrakodó, bontókalapács 0,3m; 0,4m; 0,5m; 0,6m; 0,8m

307 B gumi lánctalpas forgórakodó földmunkagép: kifejezetten olyan területre ajánljuk, ahol a talaj egyenetlen, lápos

 szerelékek: törő, rézsű 0,4 m-0,6 m-0,8m épületbontás, pincetömb-, alap kiemelés

- 212 B FT gumikerekes forgórakodó földmunkagép: nagyobb volumenű munkákra alkalmas: pincetömb kiemelés, épületbontás, sávalap ásás

szerelékek: törő, rézsű, csipegető, mélyásó kanál 0,8m; 1,1m épületbontás, pincetömb-, alap kiemelés

- M 318 gumikerekes forgórakodó földmunkagép:  méreténél fogva szintén nagyobb volumenű bontási ill. földmunkákra alkalmas

szerelékek: mélyásó kanál 1,30 m épületbontás, pincetömb-, alap kiemelés

 

Ingyenes felmérésért hívja: 06-30-944-7745

 

Tovább a gépi földmunka referenciák megtekintéséhez...